SET PANTANG SHAKLEE (Luka Cepat Sembuh, Tidak Sembelit & Baby Tiada Jaundice)

SET PANTANG SHAKLEE (Luka Cepat Sembuh, Tidak Sembelit & Baby Tiada Jaundice)

Pengalaman melahirkan kelima-lima anak Kekda sememangnya tak sama. Ada yang bersalin secara normal dan ada juga melalui C-Section. Tapi yang pasti setiap pengalaman yang dilalui Kekda amat bermakna kerana Kekda sangat enjoy setiap kali bersalin dan berpantang. Kenapa Kekda seronok dan enjoy ? Of courselah kerana SET PANTANG SHAKLEE yang banyak membantu Kekda dalam tempoh [...]

VIVIX®️ Shaklee (Fungsi, Kebaikan dan Testimoni)

VIVIX®️ Shaklee (Fungsi, Kebaikan dan Testimoni)

Vivix merupakan satu produk yang telah dipatenkan khas di bawah syarikat supplement nombor 1 di dunia, Shaklee. Entri kali ini akan menceritakan tentang Vivix Shaklee. Fungsi, keistimewaan supplement Vivix ini, siapa yang memerlukan, kandungan bahan-bahan dalam Vivix Shaklee serta kebaikan dan testimoni para pengguna Vivix. Diharap semua pembaca mendapat info dan manfaat dari entry Kekda [...]

Apa itu Ovarian Cyst , Kesan , Dan Bagaimana Mahu Mengatasi Masalah Ini.

Apa itu Ovarian Cyst , Kesan , Dan Bagaimana Mahu Mengatasi Masalah Ini.

Apa itu Ovarian Cyst ? Ovarian Cysts adalah nama yang diberikan kepada cyst atau kantung yang berisi lendir/air yang berada di dalam kilang telur ovari. Lendir atau cecair ini boleh jadi seperti air, pekat likat dan ada diantaranya yang mengandungi tisu-tisu seperti rambut dan gigi.Ovarian Cyst adalah kejadian yang kerap berlaku dikalangan wanita muda dan kebanyakkannya wanita tidak [...]

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE (Bertenaga sepanjang hamil & mudah bersalin)

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE (Bertenaga sepanjang hamil & mudah bersalin)

Sepanjang pengalaman Kekda mengambil SET KEHAMILAN SHAKLEE dari anak nombor 2 sampailah anak no5, sememangnya sangat-sangat membantu Kekda. Terutama sekali dari segi fizikal . Maklumlah, setiap kehamilan Kekda memang agak rapat, 2010 - 2011 - 2014 - 2015 - 2018 , memang memerlukan tenaga fizikal yang tinggi. Alhamdulillah sepanjang mengandungkan semua anak-anak, Kekda tidak mengalami [...]

6 CABARAN KETIKA HAMIL

6 CABARAN KETIKA HAMIL

Disahkan hamil tentunya menjadi berita paling ditunggu-tunggu setiap pasangan yang baru mendirikan rumah tangga. Tiada kata-kata dapat menggambarkan kesyukuran dan kegembiraan dirasai apabila menerima rezeki yang sangat diharapkan. Namun hakikatnya kehamilan bukan sesuatu yang mudah kerana terdapat pelbagai dugaan perlu dilalui si ibu sepanjang sembilan bulan membawa kandungan. Lain kehamilan lain ragamnya, ada bakal ibu yang [...]

SET HAMIL SHAKLEE (Nutrisi Penting Ketika Hamil)

SET HAMIL SHAKLEE (Nutrisi Penting Ketika Hamil)

Sebaik saja kita dimaklumkan kita telah hamil, dengan serta-merta mindset kita pun kena ubah. Sebab mulai saat itu, segala keperluan nutrisi dalam badan, akan dikongsi bersama dengan janin. Betul tak ? Sebab itu, Ibu yang hamil harus sentiasa dalam keadaan yang bersedia mental, fizikal & emosi untuk menghadapi saat-saat semasa hamil. SET KEHAMILAN SHAKLEE - [...]

SENARAI PILIHAN PROMOSI SET JOM SHAKLEE

SENARAI PILIHAN PROMOSI SET JOM SHAKLEE

Peluang terbaik untuk menjadi Ahli Shaklee secara PERCUMA & dapat BONUS/CASHBACK . Untuk pengetahuan korang, Shaklee sekarang sedang menawarkan 4 set promosi istimewa untuk anda yang ingin menjadi ahli baru Shaklee secara PERCUMA ! Dan yang pasti ianya ditawarkan dengan harga jimat 10% dari harga ahli sedia ada! Untuk pilihan Set Jom Shaklee, korang boleh [...]

BAGAIMANA NAK MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE (2020)

BAGAIMANA NAK MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE (2020)

Assalamualaikum semua , alhamdulillah this is my 1st entry on my new blog. So harini Kekda nak share how nak mendaftar sebagai Ahli Shaklee bagi tahun 2020. So boleh tengok step-step di bawah okay. Ada 3 cara bagaimana nak mendaftar sebagai ahli Shaklee. Sebelum itu, korang boleh tengok kat sini apa kelebihan menjadi ahli Shaklee [...]